En lille salattapas med røget hellefisk


Det her er er en lille tapas til et glas hvidvin.

Du skal bruge:

Friske blade af en økologisk hjertesalat
En lille skive røget hellefisk, til så mange tapas du vil lave
Grillet rød peber i strimler

De røde pebre skæres i kvarte og lægges med skindsiden opad i et oliesmurt fad. Bag dem ved 200 grader i ca et kvarter - de må gerne lige være brændte i huden. Køl dem ned og flå skindet af.  Skæres i smalle strimler. Det du ikke bruger kan opbevares i en tæt lukket beholder en dags tid.

Læg salatblade på en tallerken og fyld det med en strimmel røget hellefisk og læg et par strimler rød peber på. Luk tapasen med et salatblad, så du har en lille sandwich - evt. lidt friskkværnet peber på, inden du lukker den. Spises med fingrene som en klapsammen.

Kan også laves med andet fyld som en skive ost, hummus, laks, eller andet der passer i et salatblad.

Kold hvidvin er godt til.

Kommentarer