Den sorte tallerken er blevet grøn. Jeg har nedsat indtaget af kulhydrat fra gryn og korn drastisk og det gør en kæmpeforskel for IBS-symptomerne. I hvert fald lige nu. Ingenting er jo nogensinde altid.
Denne lille anretning indeholder
Lakserillette med kapers
Ærtepure med hvidløg
Snittet icebergsalat
Høvlet gulerod
Agurk i tern
Salat, gulerod og agurk giver sig selv. Resten tilberedes på denne måde:
Lakserillette (uden mayonnaise)
1 pakke røget laks - flå lakseskiverne fra hinanden med to gafler.
2-3 spiseskeer Skyr røres i.
1 spiseske kapers røres i.
Krydres med citronpeber og et drys tørret dild
Sådan. Og nej - ikke noget salt da laksen i sig selv er ret salt.
Ærtepure:
En eller to håndfulde frosne ærter - tøs op med kogende vand.
1 fed hvidløg - hakkes
Ærter og hvidløg blendes til pure.
Salt og peber tilsættes.
Arranger alle ingredienser i bunker på en tallerken. Salaten får lidt salt og peber samt dryppes med en god olivenolie.
En kop sort te med Bergamotolie smager rigtig godt til.
Kommentarer