Superlet frokost med røræg.



Der er så mange variationer over røræg som frokostret. Den her er hypernem og velsmagende.

To æg
Rucola eller en salatblanding.
Salt, peber, paprika
Lidt vand
Syltede rødløg - eller noget andet surt.
Hakket persille
Olie til stegning
Evt. en skive groft rugbrød

Slå æggene ud i en skål, pisk sammen med en gaffel. Tilsæt en sjat koldt vand, salt og peber - måske lidt paprika. Sæt en gryde eller lille pande over varmen med lidt olie. Hæld æggemassen på og rør varsomt i det så det bliver til røræg. Det tager under et minut og  gryden skal hurtigt af varmen, så rørægget ikke bliver for tørt.

Læg en håndfuld Rucola, Spinat eller Vårsalat på en tallerken (eller en salatblanding). Hæld rørægget hen over.

Top med rigeligt hakket persille og noget surt. På billedet er det syltede rødløg.

Nej der er ikke noget brød under - hvis du mangler det, og kan tåle det, så læg det hele på en skive groft fuldkornsrugbrød.

Velbekomme.


Kommentarer