Skyrmufler

 

Skyrmufler?? Ja, det kalder jeg dem. Det er fordi der er skyr i og fordi de føles bløde og muflede i munden, lidt som vandbakkelser. Der er loppefrøskaller i. Godt for nogens maver i behersket mængde.

Her er opskriften:

2 æg
to gode spiseskefulde Skyr
1/2 teske salt
1/2 teske bagepulver
1 spiseskefuld loppefrøskaller

Du skal bruge to røreskåle og en elpisker.

Tænd ovnen på 150 grader og lad den forvarme.

Del de to æg med hviderne i den ene skål og blommerne i den anden.
Tilsæt salt og bagepulver i æggehviderne og pisk dem stive. 

Tilsæt skyr og loppefrøskaller til æggeblommerne og pisk det godt sammen.

Hæld de piskede æggeblommer over i hviderne og rør det forsigtigt sammen så det bliver jævnt.

Sæt dejen på en bageplade i klatter ca 5-7 cm i diameter. Der kommer en pladefuld ud af denne portion.

Bag i den forvarmede ovn i ca. 30 minutter.

 
 
Dejen kan varieres med smagsgivere som f.eks. krydderurter og hvidløg.

Kommentarer