Skyrmufler?? Ja, det kalder jeg dem. Det er fordi der er skyr i og fordi de føles bløde og muflede i munden, lidt som vandbakkelser. Der er loppefrøskaller i. Godt for nogens maver i behersket mængde.
Her er opskriften:
2 æg
to gode spiseskefulde Skyr
1/2 teske salt
1/2 teske bagepulver
1 spiseskefuld loppefrøskaller
Du skal bruge to røreskåle og en elpisker.
Tænd ovnen på 150 grader og lad den forvarme.
Del de to æg med hviderne i den ene skål og blommerne i den anden.
Tilsæt salt og bagepulver i æggehviderne og pisk dem stive.
Tilsæt skyr og loppefrøskaller til æggeblommerne og pisk det godt sammen.
Hæld de piskede æggeblommer over i hviderne og rør det forsigtigt sammen så det bliver jævnt.
Sæt dejen på en bageplade i klatter ca 5-7 cm i diameter. Der kommer en pladefuld ud af denne portion.
Bag i den forvarmede ovn i ca. 30 minutter.
Kommentarer